Activiteiten

Activiteitenkalender 2023-2024

Als activiteitencommissie hebben we weer een aantal leuke acties, feestjes en toernooien op de planning staan dit jaar.

Hier kunnen jullie alle data voor de activiteiten van seizoen 2023-2024 vinden:

16 september 2023 - Verenigingsdag

21 & 22 november 2023 - Sinterklaasactie

16 december 2023 - Halfjaarsfeest

6 januari 2024 - Nieuwjaarstoernooi + borrel

19 & 20 maart 2024 - Paasactie

13 april 2024 - Eindfeest

31 mei t/m 2 juni 2024 - HHC Klaverblad Toernooi

7 t/m 9 juni - Volleybalkamp

Verenigingsdag Sinterklaasactie Halfjaarsfeest Nieuwjaarstoernooi Paasactie Eindfeest HHC Klaverblad Toernooi Volleybalkamp

Verenigingsdag

Ieder jaar luiden wij het nieuwe seizoen in met de verenigingsdag. Tijdens deze dag worden alle jeugd en senioren teams uitgenodigd om in de sporthal in Horn een oefenwedstrijd te spelen. Na deze oefenwedstrijden luiden wij het nieuwe seizoen in met een goed feestje waarbij alle jeugd-,senioren- en recreantenteams van harte welkom zijn. Zo luiden wij met de hele club het jaar op een gezellige manier in!

Sinterklaasactie

De decembermaand betekent voor de HHC’ers dat er een actie aankomt. Dit jaar zullen we de kerstactie vervangen door de sinterklaasactie! Deze actie zal plaatsvinden vlak voor Sinterklaas en is de tweede inzamelingsactie van het jaar. De bedoeling van deze actie is dat leden uit ieder team, dus leden van de jeugd, senioren en recreanten, Sinterklaas lekkernijen aan de deur verkopen. Dit vindt vaak plaats in Horn, Haelen of Buggenum. We hopen ieder jaar weer dat de meeste van jullie lekker meedoen om hier uiteindelijk de club mee te helpen. Dit zodat de club dat jaar weer leuke activiteiten kan organiseren.

Halfjaarsfeest

Het halfjaarsfeest, een echte traditie van HHC die natuurlijk niet gemist kan worden. Wanneer de eerste helft van het seizoen weer erop zit en alle teams weer hebben gestreden voor een goede plaats in de competitie, is iedereen vaak toch toe aan een leuke afsluiter met hun team én natuurlijk de club. Dat maakt HHC dan ook zeker mogelijk door het halfjaarsfeest te organiseren, meestal op de laatste competitiedag van de eerste helft van het seizoen. Aan dit feest hangt altijd een thema, dus zorg dat je de verkleedkist opentrekt! Zo sluiten wel het jaar gezamenlijk met een knalfeest af!

Nieuwjaarstoernooi

Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar (zaterdag 6 januari 2024) organiseert HHC het jaarlijkste nieuwjaarstoernooi. Dit vindt plaats in de sporthal in Horn en is voor alle jeugd-,senioren- en recreantenteams. Dus iedereen is welkom! De gemaakte teams die dag bestaan dan ook uit spelers van alle teams. Het wordt dus echt een gezellige mix van iedereen! We hopen natuurlijk dat we deze traditie kunnen voortzetten met zijn allen, zodat we het jaar met zijn allen goed kunnen starten en samen een sportieve, gezellige avond kunnen hebben.

Paasactie

Voor de meeste HHC'ers wel een bekend concept: de paasactie! Vlak voor pasen vindt ieder jaar de paasactie plaats, de eerste inzamelingsactie van het nieuwe jaar. De bedoeling van deze actie is dat leden uit ieder team, dus leden van de jeugd, senioren en recreanten, chocolade paaseitjes aan de deur verkopen. Dit vindt vaak plaats in Horn, Haelen of Buggenum. We hopen ieder jaar weer dat de meeste van jullie lekker meedoen om hier uiteindelijk de club mee te helpen. Dit zodat de club dat jaar weer leuke activiteiten kan organiseren.

Eindfeest

Het eindfeest, een echte traditie van HHC die natuurlijk niet gemist kan worden. Wanneer het seizoen weer erop zit en alle teams weer hebben gestreden voor een goede plaats in de competitie, is iedereen vaak toch toe aan een leuke afsluiter met hun team én natuurlijk de club. Dat maakt HHC dan ook zeker mogelijk door het eindfeest te organiseren, meestal op de laatste competitiedag van het seizoen. Tijdens het feest worden de kampioenen van het jaar gehuldigd (jeugd, senioren en recreanten) en sluiten we het seizoen gezamenlijk met een knalfeest af!

HHC Klaverblad toernooi

Zoals ieder jaar organiseert Volleybalvereniging Klaverblad/HHC, in samenwerking met Klaverblad Verzekeringen, het meerdaags volleybalfestijn op sportpark “de Molenhoek” te Heythuysen, voor teams uit de regio, de rest van Nederland, Duitsland en België!!

Dit jaar zal het volleybalfestijn plaatsvinden van 31 mei t/m 2 juni, dus blokkeer dit weekend alvast in je agenda!

Het volleybaltoernooi zal plaatsvinden op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni.  Zoals ieder jaar zal ook dit jaar op zowel de vrijdag- als zaterdagavond een feestavond worden verzorgd. Op vrijdag is het feest toegankelijk voor gasten van 16 jaar en ouder. Op Zaterdag is het feest toegankelijk voor gasten van 18 jaar en ouder. Op beide dagen geldt dat de organisatie kan vragen naar je legitimatiebewijs. Voor mensen onder de 18 jaar geldt dat alcoholgebruik niet is toegestaan. Zie voor meer info ook de website van NIX18.

Niveaus

Wat betreft inschrijfniveaus hebben we jullie het volgende te bieden:

Prestatie voor Heren, Dames of Mix

Spelen jullie nu nog competitie of hebben jullie kortgeleden nog competitie gespeeld, houden jullie van een wedstrijd met “power”, zijn jullie winnaars, doen jullie vaker mee aan toernooien, dan is deze categorie de juiste keuze.

Recreatief Hoog voor Heren, Dames of Mix

Spelen jullie vaker met elkaar op meerdere toernooien, houden jullie van een uitdaging, trainen of spelen sommigen van jullie nu nog volleybal of hebben jullie in het verleden volleybal gespeeld op een redelijk niveau, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team (maximaal 2 competitiespelers).

Recreatief Laag voor Heren, Dames of Mix

Zijn jullie meer een gelegenheidsteam, spelen jullie af en toe op een toernooi, jullie trainen niet en jullie hebben in het verleden geen volleybal gespeeld, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team.

*We proberen natuurlijk iedereen in te schrijven in de gekozen niveaus, echter kan dit afwijken naar aanleiding van de hoeveelheid inschrijvingen. Mocht je in een ander niveau worden geplaatst zal dit altijd van tevoren gecommuniceerd worden!

Camping

Uiteraard is de camping ook weer geopend om te kamperen voor de teams die dit willen; check hiervoor goed de site voor de nodige (nieuwe) regels.

De inschrijvingen zullen ergens in de komende maanden geopend worden. Houdt de socials in de gaten voor meer informatie!

Inschrijven: LET OP!

  • Contant betalen voor inschrijvingen is niet mogelijk; er kan alleen van tevoren overgemaakt worden middels een toegestuurde mail, indien aangemeld.

  • Eventuele kampeerpolsbandjes en meubilair sets worden pas bij aankomst op locatie overhandigd.

  • Op het terrein is een pinautomaat aanwezig.

Kosten

Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt €35,- per team.
Kampeergeld bedraagt 7.50 euro p.p.

Dit geeft toegang tot een campingbandje waardoor je vanaf vrijdag t/m zondag toegang krijgt tot ons kampeerterrein.
Ook dient er voor aanvang 100 euro borg geleverd te worden. Borg dient bij aanvang van het toernooi betaald te worden.

Namens de toernooiorganisatie hopelijk tot ziens op 31 mei, en 1 & 2 juni 2024! 

Volleybalkamp

Beste jeugdleden van HHC,

Houd je van volleyballen, avondspellen, een heerlijke BBQ, lekker gek doen met zijn allen en twee nachten overnachten, dan mag je dit niet missen!

Er is veel enthousiasme voor het volleybalkamp. Om ook de spelers die examen doen mee te laten gaan is het jeugdkamp gepland van 7 t/m 9 juni 2024. Locatie houden we nog even geheim, maar schrijf de datum gauw op in je agenda!

Binnenkort meer info!