Activiteiten

Activiteitenkalender 2023-2024

Als activiteitencommissie hebben we weer een aantal leuke acties, feestjes en toernooien op de planning staan dit jaar.

Hier kunnen jullie alle data voor de activiteiten van seizoen 2023-2024 vinden:

16 september 2023 - Verenigingsdag

21 & 22 november 2023 - Sinterklaasactie

16 december 2023 - Halfjaarsfeest

6 januari 2024 - Nieuwjaarstoernooi + borrel

19 & 20 maart 2024 - Paasactie

13 april 2024 - Eindfeest

31 mei t/m 2 juni 2024 - HHC Klaverblad Toernooi

7 t/m 9 juni - Volleybalkamp

Verenigingsdag Sinterklaasactie Halfjaarsfeest Nieuwjaarstoernooi Paasactie Eindfeest HHC Klaverblad Toernooi Volleybalkamp

Verenigingsdag

Ieder jaar luiden wij het nieuwe seizoen in met de verenigingsdag. Tijdens deze dag worden alle jeugd en senioren teams uitgenodigd om in de sporthal in Horn een oefenwedstrijd te spelen. Na deze oefenwedstrijden luiden wij het nieuwe seizoen in met een goed feestje waarbij alle jeugd-,senioren- en recreantenteams van harte welkom zijn. Zo luiden wij met de hele club het jaar op een gezellige manier in!

Sinterklaasactie

De decembermaand betekent voor de HHC’ers dat er een actie aankomt. Dit jaar zullen we de kerstactie vervangen door de sinterklaasactie! Deze actie zal plaatsvinden vlak voor Sinterklaas en is de tweede inzamelingsactie van het jaar. De bedoeling van deze actie is dat leden uit ieder team, dus leden van de jeugd, senioren en recreanten, Sinterklaas lekkernijen aan de deur verkopen. Dit vindt vaak plaats in Horn, Haelen of Buggenum. We hopen ieder jaar weer dat de meeste van jullie lekker meedoen om hier uiteindelijk de club mee te helpen. Dit zodat de club dat jaar weer leuke activiteiten kan organiseren.

Halfjaarsfeest

Het halfjaarsfeest, een echte traditie van HHC die natuurlijk niet gemist kan worden. Wanneer de eerste helft van het seizoen weer erop zit en alle teams weer hebben gestreden voor een goede plaats in de competitie, is iedereen vaak toch toe aan een leuke afsluiter met hun team én natuurlijk de club. Dat maakt HHC dan ook zeker mogelijk door het halfjaarsfeest te organiseren, meestal op de laatste competitiedag van de eerste helft van het seizoen. Aan dit feest hangt altijd een thema, dus zorg dat je de verkleedkist opentrekt! Zo sluiten wel het jaar gezamenlijk met een knalfeest af!

Nieuwjaarstoernooi

Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar (zaterdag 6 januari 2024) organiseert HHC het jaarlijkste nieuwjaarstoernooi. Dit vindt plaats in de sporthal in Horn en is voor alle jeugd-,senioren- en recreantenteams. Dus iedereen is welkom! De gemaakte teams die dag bestaan dan ook uit spelers van alle teams. Het wordt dus echt een gezellige mix van iedereen! We hopen natuurlijk dat we deze traditie kunnen voortzetten met zijn allen, zodat we het jaar met zijn allen goed kunnen starten en samen een sportieve, gezellige avond kunnen hebben.

Paasactie

Voor de meeste HHC'ers wel een bekend concept: de paasactie! Vlak voor pasen vindt ieder jaar de paasactie plaats, de eerste inzamelingsactie van het nieuwe jaar. De bedoeling van deze actie is dat leden uit ieder team, dus leden van de jeugd, senioren en recreanten, chocolade paaseitjes aan de deur verkopen. Dit vindt vaak plaats in Horn, Haelen of Buggenum. We hopen ieder jaar weer dat de meeste van jullie lekker meedoen om hier uiteindelijk de club mee te helpen. Dit zodat de club dat jaar weer leuke activiteiten kan organiseren.

Eindfeest

Het eindfeest, een echte traditie van HHC die natuurlijk niet gemist kan worden. Wanneer het seizoen weer erop zit en alle teams weer hebben gestreden voor een goede plaats in de competitie, is iedereen vaak toch toe aan een leuke afsluiter met hun team én natuurlijk de club. Dat maakt HHC dan ook zeker mogelijk door het eindfeest te organiseren, meestal op de laatste competitiedag van het seizoen. Tijdens het feest worden de kampioenen van het jaar gehuldigd (jeugd, senioren en recreanten) en sluiten we het seizoen gezamenlijk met een knalfeest af!

HHC Klaverblad toernooi

Zoals ieder jaar organiseert Volleybalvereniging Klaverblad/HHC, in samenwerking met Klaverblad Verzekeringen, het meerdaags volleybalfestijn op sportpark “de Molenhoek” te Heythuysen, voor teams uit de regio, de rest van Nederland, Duitsland en België!!

Dit jaar zal het volleybalfestijn plaatsvinden van 31 mei t/m 2 juni, dus blokkeer dit weekend alvast in je agenda!

Het volleybaltoernooi zal plaatsvinden op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni.  Zoals ieder jaar zal ook dit jaar op zowel de vrijdag- als zaterdagavond een feestavond worden verzorgd. Op vrijdag is het feest toegankelijk voor gasten van 16 jaar en ouder. Op Zaterdag is het feest toegankelijk voor gasten van 18 jaar en ouder. Op beide dagen geldt dat de organisatie kan vragen naar je legitimatiebewijs. Voor mensen onder de 18 jaar geldt dat alcoholgebruik niet is toegestaan. Zie voor meer info ook de website van NIX18.

Met deze link kunnen jullie je inschrijven.

Niveaus

Wat betreft inschrijfniveaus hebben we jullie het volgende te bieden:

Prestatie voor Heren, Dames of Mix

Spelen jullie nu nog competitie of hebben jullie kortgeleden nog competitie gespeeld, houden jullie van een wedstrijd met “power”, zijn jullie winnaars, doen jullie vaker mee aan toernooien, dan is deze categorie de juiste keuze.

Recreatief Hoog voor Heren, Dames of Mix

Spelen jullie vaker met elkaar op meerdere toernooien, houden jullie van een uitdaging, trainen of spelen sommigen van jullie nu nog volleybal of hebben jullie in het verleden volleybal gespeeld op een redelijk niveau, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team (maximaal 2 competitiespelers).

Recreatief Laag voor Heren, Dames of Mix

Zijn jullie meer een gelegenheidsteam, spelen jullie af en toe op een toernooi, jullie trainen niet en jullie hebben in het verleden geen volleybal gespeeld, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team.

*We proberen natuurlijk iedereen in te schrijven in de gekozen niveaus, echter kan dit afwijken naar aanleiding van de hoeveelheid inschrijvingen. Mocht je in een ander niveau worden geplaatst zal dit altijd van tevoren gecommuniceerd worden!

Camping

Uiteraard is de camping ook weer geopend om te kamperen voor de teams die dit willen; check hiervoor goed de site voor de nodige (nieuwe) regels.

De inschrijvingen zullen ergens in de komende maanden geopend worden. Houdt de socials in de gaten voor meer informatie!

Inschrijven: LET OP!

 • Contant betalen voor inschrijvingen is niet mogelijk; er kan alleen van tevoren overgemaakt worden middels een toegestuurde mail, indien aangemeld.

 • Eventuele kampeerpolsbandjes en meubilair sets worden pas bij aankomst op locatie overhandigd.

 • Op het terrein is een pinautomaat aanwezig.

Kosten

Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt €35,- per team.
Kampeergeld bedraagt 7.50 euro p.p.

Dit geeft toegang tot een campingbandje waardoor je vanaf vrijdag t/m zondag toegang krijgt tot ons kampeerterrein.
Ook dient er voor aanvang 100 euro borg geleverd te worden. Borg dient bij aanvang van het toernooi betaald te worden.

Toernooireglement

Algemeen:

 1. Het toernooi wordt gehouden op sportpark “De Molenhoek te Heythuysen.

 2. Het evenemententerrein is voor iedereen vrij toegankelijk tussen 08.00 uur en 19.00 uur.

 3. De toernooicommissie is telefonisch bereikbaar onder nr. 06 – 51196533 (Bob).

 4. Op het terrein zijn BHV’ers en E.H.B.O.-middelen  aanwezig.

 5. Het evenemententerrein is  auto-, (brom)fiets- en scootervrij).

 6. Auto’s, (brom)fietsen en scooters kunnen op de aangewezen parkeerplekken of door aanwijzing van de toernooicommissie geparkeerd worden.

 7. Auto’s, (brom)fietsen en scooters  mogen alleen het terrein op om direct te lossen (bij aankomst) en direct te laden (bij vertrek).

 8. Op het evenemententerrein geldt een maximum snelheid van 5 km (dit is stapvoets).

 9. Winkelwagens worden niet toegelaten op het evenemententerrein.

 10. Consumptiemunten kunnen contant of per pin betaald worden.

 11. Tijdens het toernooi zijn consumpties, etenswaar en ’s morgens ontbijt  verkrijgbaar tegen inlevering van consumptiemunten.

 12. Consumptiemunten kunnen NIET worden ingeruild voor geld, maar blijven ook volgende jaren geldig.

 13. Alcoholische consumpties worden alleen verkocht aan personen van 18 jaar en ouder. De toernooicommissie kan deze leeftijd controleren aan de hand van een geldige legitimatie.

 14. Vrijdagavond en zaterdagavond is er amusement in de feesttent op het toernooiterrein. Alle toernooideelnemers, scheidsrechters, medewerkers en genodigden zijn van harte welkom.

 15. Voor buitenstaanders (niet-toernooideelnemers) geldt op vrijdagavond een minimumleeftijd van 16 jaar en op zaterdagavond een minimum leeftijd van 18 jaar.

 16. Jeugdteams met deelnemers jonger dan 16 jaar en kinderen van deelnemers hebben op vrijdagavond en zaterdagavond alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

 17. Iedereen wordt geacht voldoende verzekerd te zijn voor ongevallen op weg naar, tijdens en op de weg terug van het toernooi.

 18. Laat kleedgelegenheden, toiletten, kampeerterrein en speelvelden ordentelijk achter.

 19. Afval moet in de daarvoor bestemde containers, bakken en tonnen gegooid worden.

 20. De organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van uw eigendommen en/of kampeermiddelen.

 21. Wedstrijden:

  - De teams dienen zich aan te melden op zaterdag- en zondagmorgen tussen 8.30 en 9.15 uur.

  - Bij aanmelding ontvangt ieder team een wedstrijdprogramma.

  - De wedstrijden starten om 9.30 uur.

  - Ieder team dient een volleybal mee te brengen.

  - Ieder team dient een scheidsrechter te leveren.

  - Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

  - Er wordt gespeeld volgens het rally point systeem.

  - In de mixed categorieën moet er gespeeld worden met minimaal 2 dames.

  - De wedstrijden bestaan tot de finale uit 2 sets (tenzij anders vermeld). Indien 2 of meer teams gelijk eindigen, beslist het score verschil.

  - De finales gaan over 2 gewonnen sets (tenzij anders vermeld).

  - Een gewonnen wedstrijd levert 2 punten op, een verloren wedstrijd 0 en bij een gelijk spel krijgt ieder team 1 punt.

  - Indien een team uit meer dan 6 personen bestaat, is indraaien tijdens de wedstrijd toegestaan.

  - De toernooicommissie behoudt zich het recht voor de poule-indelingen en/of het wedstrijdschema te wijzigen, als dit de voortgang van het toernooi bevordert.

  - Herhaaldelijk te laat komen tijdens de wedstrijden of bij het niet leveren van een scheidsrechter kan de toernooileiding  een team uitsluiten van verdere deelname.

  - In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de toernooicommissie.

  - Protesten van arbitrale aard worden niet in behandeling genomen.

 22. Kamperen:

  - De kampeerterreinen zijn vanaf 19.00 tot en met 08.00 uur alleen met een camping polsbandje toegankelijk voor de deelnemers aan het toernooi. Vanaf 19.00 wordt de toegang gecontroleerd (polsbandje en/of eticket)

  - Per team worden de campingpolsbandjes bij aanmelding betaald (maximum van 8 per team). Bij aankomst zal de contactpersoon van het team de polsbandjes ontvangen tegen afgeven van geldige legitimaties van de kampeerders.

  - Campingbandjes worden verder alleen verstrekt ter vervanging van een defect bandje:  Alleen bij inlevering van het kapotte bandje krijgt men een nieuw bandje.

  Bij verlies is er dus geen vanzelfsprekende vervanging! Wil men in dat geval, om wat voor reden dan ook, een bandje verkrijgen, dan wordt dit gezien als deelname aan het toernooi, tegen inschrijfkosten van € 35.00.

  - Afhalen van de campingpolsbandjes (door de team contactpersoon) is alleen mogelijk op vrijdag en zaterdag vóór 20:00.

  - De toernooicommissie kan bij aankomst per team de kampeerplek aanwijzen. Jeugdteams en oudere teams worden gegroepeerd geplaatst, zodat een optimaal kampeerplezier voor iedereen wordt bewerkstelligd.

  - De nachtrust op de camping geldt van 22.00 uur (m.u.v. het amusement in de grote tent) tot de volgende morgen 07.00 uur. Tijdens de nachtrust is een zeer matig geluidsniveau (max 50 decibel, dit is normaal praten) toegestaan.

  - Eventueel gehuurd meubilair kan opgehaald worden op vrijdag tussen 15.00u en 19.00u. Het meubilair kan worden geretourneerd op zondag tussen 10.00u en 12.00u of tussen 16.00u en 18.00u.

  Voor het kamperen en het huren van meubilair wordt aan ieder team een borgsom van 100 euro gevraagd. Alleen als de kampeerplaats netjes en onbeschadigd wordt achter gelaten en het geleende meubilair onbeschadigd wordt ingeleverd, zal de borg volledig geretourneerd worden.

  - Indien er tijdens de nacht onrust wordt veroorzaakt bij de kampeerplaats kan de toernooiorganisatie passende maatregelen nemen.

  - De teruggave van de borgsommen geschiedt via een vooraf opgegeven bankrekening.

  - Een aggregaat is toegestaan. Een brandblusser moet aanwezig zijn (op last van de brandweer).

  - Barbecueën is toegestaan, mits er geen schroeiplekken in het gras ontstaan en de resten worden opgeruimd.

 23. Het niet naleven van de reglementen en/of het niet opvolgen van aanwijzingen van de toernooicommissie kan uitsluiting van het toernooi en/of verwijdering van het kampeerterrein tot gevolg hebben.

 24. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooicommissie.

Het Klaverblad volleybal toernooi is een toernooi met  als uitgangspunten: gezelligheid, spelvreugde, sportiviteit en beleving voor iedereen en alle leeftijden.  Als toernooicommissie ondersteunen we deze uitgangspunten en willen daarnaast de veiligheid optimaal garanderen. De volgende punten zijn daarom onze aandachtspunten:

 • Leeftijdscontrole bij alcoholgebruik (horecawet).

 • Absoluut rookverbod in de feesttent.

 • Geen glaswerk, glazen flessen en serviesgoed op de speelvelden.

 • Geen winkelwagens op het evenemententerrein.

 • Matig geluidsniveau tijdens het toernooi (maximaal  50 decibel)

 • Respect voor de nachtrust

 • Een grondbarbecue is verboden

 • Open vuur is verboden

 • Geen sigarettenpeuken in het gras

 De toernooicommissie

Volleybalvereniging Klaverblad / HHC

Namens de toernooiorganisatie hopelijk tot ziens op 31 mei, en 1 & 2 juni 2024! 

Inschrijven: https://www.tournify.nl/live/hhctoernooi24

Volleybalkamp

Beste jeugdleden van HHC,

Houd je van volleyballen, avondspellen, een heerlijke BBQ, lekker gek doen met zijn allen en twee nachten overnachten, dan mag je dit niet missen!

Er is veel enthousiasme voor het volleybalkamp. Om ook de spelers die examen doen mee te laten gaan is het jeugdkamp gepland van 7 t/m 9 juni 2024. Locatie houden we nog even geheim, maar schrijf de datum gauw op in je agenda!

Binnenkort meer info!