Toernooi

 Info   Categorieën  Route   Reglement    Inschrijven
Info
 

Volleybalvereniging Hornerhof/HHC organiseert ieder jaar, een tweedaags volleybalfestijn voor teams uit de regio, de rest van Nederland, Duitsland en België. Zo komen al vele teams jaar-in-jaar-uit naar sportpark “de Molenhoek” in Heythuysen voor een weekendje spel en plezier, maar ook nieuwe teams zien wij natuurlijk heel erg graag komen!

In 2020 zal het toernooi plaatsvinden in een weekend van vrijdag 12 juni tot en met zondag 14 juni, starttijd 9:30 (aanmelden vanaf 9:00).

Kampeerders kunnen vrijdags vanaf 14:00 op het terrein.

Het toernooi staat bekend om zijn relaxte sfeer en straalt door de aanwezigheid van tal van kampeertentjes rondom de velden nog de sfeer van een ‘ouderwets’ volleybaltoernooi uit.  Van prestatie tot zwaar recreatief (dus echt ongeoefend) kan men zich inschrijven, dus voor iedereen die graag actief bezig is op zijn- of haar niveau, is er wel een plekje.

Zoals ook al blijkt uit bovenstaande bieden we dus ook de gelegenheid om te blijven slapen, wanneer je met je team 1 of 2 dagen meedoet aan het toernooi. ’s Morgens is er bij de tent dan ook een heerlijk ontbijt te verkrijgen.

Naast het sportieve (volleybal) gedeelte wordt  er ook aan entertainment gedacht in de vorm van 2 schitterende feestavonden in een volledig ingerichte feesttent. Op deze feesten verwelkomen we ook gasten die niet direct meedoen aan het volleybaltoernooi, dus het is een mooi samenzijn van vrienden, kennissen, collega’s uit de buurt of van iets verder weg én een meute volleyballers.  Met een dikke glimlach denken we dan ook terug aan de gezelligheid bij de voorgaande edities!

Op het toernooi zelf zijn er overdag koude en warme hapjes te verkrijgen en serveren wij heerlijk gekoelde dranken. Zo smullen vele gasten al jaren van de heerlijke gerechten die ter plekke op o.a. de bakplaat bereid worden. Om van te watertanden! Dit allemaal tegen consumptieprijzen, die we gelukkig nog op een normaal niveau kunnen houden.

 Klinkt leuk en gezellig , hè? Dat is ook de insteek die wij zelf hebben, want een dagje/weekend sportief bezig zijn met collega’s, familie, vrienden, buurtgenoten en/of bekenden is eigenlijk gewoon heerlijk. En volleybal is bij uitstek een sport die dat mogelijk maakt.

Inschrijven is tot enkele dagen voor het toernooi nog gewoon mogelijk!

 

 

Reglement

Voor het toernooi reglement ga naar Klaverblad HHC Toernooi reglement

Categorie Volleybal

 

Prestatie / Zeer Geoefend
Spelen jullie nu nog competitie of hebben jullie kort geleden nog competitie gespeeld, houden jullie van een wedstrijd met “power”, zijn jullie winnaars, doen jullie vaker mee aan toernooien, dan is deze categorie de juiste keuze.

 

Recreatief Hoog / Geoefend
Spelen jullie vaker met elkaar op meerdere toernooien, houden jullie van een uitdaging, trainen of spelen sommigen van jullie nu nog volleybal of hebben jullie in het verleden volleybal gespeeld op een redelijk niveau, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team. Maximaal 2 competitiespelers.

 

Recreatief laag / Niet geoefend
Zijn jullie meer een gelegenheidsteam, spelen jullie af en toe op een toernooi, jullie trainen niet en jullie hebben in het verleden geen volleybal gespeeld, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team.

Inschrijven

Het inschrijfgeld is 35 euro per deelname dag en 60 euro voor de twee dagen. Het aanmelden gaat heel eenvoudig via het inschrijfformulier, waar alle gewenste gegevens ingevuld en verstuurd kunnen worden. U zal vervolgens een bericht vanuit de organisatie ontvangen met de bevestiging van de aanmelding. 

 

Het inschrijfgeld kan via de bank overgemaakt worden op NL92RABO0123423333 t.n.v. HHC en onder vermelding van de naam van het team.

LET OP:

  • Contant betalen is dus niet  mogelijk; er kan alleen van tevoren overgemaakt worden.

  • Eventuele kampeerpolsbandjes en meubilair sets worden pas bij aankomst op locatie overhandigd.

  • Op het terrein is een pinautomaat aanwezig.

 

Route & Adresgegevens

 

Sportpark “de Molenhoek”
Arevenlaan 1 , 6093 GM
Heythuysen

Vanuit Duitsland/Roermond:

BAB 51- N68 – N280 – A280 – Afslag Haelen – N273 richting Haelen – Afslag Heythuysen – N279 – Afslag Leveroy/Noorderbaan – afslag Links ingang sportpark/toernooi.

 

Vanuit Nijmegen/Venlo:

A73 – N273 richting Haelen/Heythuysen/Thorn – Afslag Heythuysen – N279 – Afslag Leveroy/Noorderbaan – afslag Links ingang sportpark/toernooi.

Vanuit Eindhoven – Weert:

A2/E25 – Afslag Roermond – N280 – Afslag Haelen - N273 richting Haelen – Afslag Heythuysen – N279 – Afslag Leveroy/Noorderbaan – afslag Links ingang sportpark/toernooi.

 

Vanuit België:

N278 - N273 richting Haelen – Afslag Heythuysen – N279 – Afslag Leveroy/Noorderbaan – afslag Links ingang sportpark/toernooi.

 

 

 

 
 
 
 
 

© VCHHC 2017 / Webdesign studio POP OUT