Verenigingsdag 2020


I.V.M. CORONA HEBBEN WIJ IN SAMENSPRAAK MET DE ACTIVITEITEN COMMISSIE BESLOTEN DE VERENIGINGSDAG NIET TE LATEN DOORGAAN. WE HOPEN NATUURLIJK DAT WE ZO SNEL MOGELIJK WEER LEUKE DINGEN MOGEN GAAN ORGANISEREN.

VERENIGINGSDAG VC HHC - 6 SEPTEMBER 2020 De voorbereidingen voor het seizoen 2020/2021 beginnen inmiddels vorm te krijgen en uiteraard mag daar de jaarlijkse verenigingsdag niet in ontbreken! Ook dit jaar zullen we het seizoen, gezamenlijk, starten met dit keer onze verenigingsdag op onze eigen beach locatie. Voor alle teams en niveaus is er een eigen programma samengesteld zodat we, op een passende wijze, een gezellige en sportieve dag zullen hebben. Voor de CMV-teams krijgt de verenigingsdag invulling in de vorm van een sportieve spellen-ochtend, de jeugd-teams nemen deel aan een (beach)clinic en voor de senioren en recreanten wordt er een HHC-beachtoernooi georganiseerd.

Het doel van deze dag is om het seizoen sportief in te luiden en het creëren van verbondenheid door alle teams deel te laten nemen. Voor alle aanwezigen is niet alleen een sportieve activiteit georganiseerd, maar wordt er uiteraard ook gezorgd van een hapje en drankje. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als alle leden aanwezig zijn op deze dag en we het seizoen samen kunnen openen! Alle teams worden dan ook uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag. Inschrijven voor de verenigingsdag kan tot uiterlijk 20 juli.

➕ Datum: Zondag 6 september 📍 Locatie: Beachvelden HHC 🕒 Tijdstip senioren en recreanten: Vanaf 15.30 uur voor de senioren- en recreanten-teams

🕒 Tijdstip CMV en jeugd-teams: Vanaf 11.00 uur tot uiterlijk 14.00 uur

Inschrijven senioren en recreanten - Beachtoernooi: ➡️ https://forms.gle/KPKhEaW63JwCmqmP9

Inschrijven jeugd-teams (A/B/C) - Clinic:

➡️ https://forms.gle/CrNcfhcQQPrN8E7s9

Inschrijven CMV-teams - Sportieve spellenochtend: ➡️ https://forms.gle/FM8Z1fUFrMUiyxsn8 Bij vragen kunnen jullie terecht bij de activiteitencommissie, hopelijk zien we jullie allemaal 6 september!

Recente berichten