Update Beachvolleybal

Beste allemaal,

Het is eindelijke zover, ook de volwassenen mogen de beachvelden weer op. Op de donderdag en vrijdagavond kan er gereserveerd worden van 20:00 tot 21:30, op de maandag en dinsdag is er voor 13-18 jarigen nog een veld vrij van 20:00 tot 21:30. Het is alleen mogelijk om voor deze blokken te reserveren. Dit kan via de button op deze site.

Voor een soepel verloop hebben we wel een aantal regels opgesteld waar iedereen zich aan dient te houden. Deze zijn als volgt: - Voor een groep 13-18 jarigen moet er minimaal 1 volwassenen begeleider (19+) aanwezig zijn op het veld. Op de maandag en dinsdag hoeft dit niet. Verder mogen de leeftijdsgroepen (13-18 en 19+) mixen, zolang er altijd maar een volwassenen begeleider bij is. - De persoon die het veld reserveert is verantwoordelijk voor de groep en voor de betaling. De kosten zijn 10 euro per veld en dienen ter plekke gepast contant of via de QR-code betaald te worden door één persoon. Bestaande stempelkaarten zijn niet geldig. - Per veld zijn er 4-6 personen toegstaan, de voorkeur gaat uit naar 4 personen. Per veld worden dezelfde 2 ballen de hele avond gebruikt. Het is niet mogelijk om onderling per veld te wisselen, met de groep waarmee je reserveert blijf je ook de hele avond spelen. - Voor en na het volleyen wast iedereen buiten de handen, iedereen kan via het poortje aan de zijkant van het veld binnenkomen en via het poortje aan de voorkant van de velden het terrein weer te verlaten. Instructies van aanwezigen in de kantine of van de commissie moeten natuurlijk opgevolgd worden. - De kantine is helaas nog niet open. Om het contact zo veel mogelijk te vermijden vragen we jullie om niet te blijven hangen na het beachen.

We zien jullie graag weer op de velden verschijnen!

Recente berichten