Teamindeling dames 2019-2020

Beste spelers / ouders,

De afgelopen weken hebben een aantal van jullie deelgenomen aan de kennismakingstrainingen. Op de eerste plaats onze complimenten wat betreft de opkomst en de inzet. Wij hebben een goed beeld gekregen van jullie, voor zover we dat nog niet hadden. Natuurlijk hebben wij ook met jullie trainers en coaches van het afgelopen seizoen gesproken zodat wij een duidelijk beeld van jullie hebben.

Wij hebben komend seizoen 3 teams in de 2deklasse waar wij erg trots op zijn. Wij hebben gezien dat wij veel dames in de club hebben die veel potentie hebben. Wij hebben jullie moeten indelen in teams en daarbij keuzes moeten maken. Daarbij hebben wij rekening gehouden met ons doel. En dat is dat jullie qua niveau dichter bij dames 1 komen.

Wat betreft de teamindelingen, dit hebben wij in samenspraak gedaan met de huidige trainers en coaches en de toekomstige trainers en coaches. Wij hebben ervoor gekozen om een dames 2 team te maken waarvan wij denken dat die op dit moment de meeste potentie hebben om dichter bij dames 1 te kunnen komen. In het dames 3 team zijn meiden gezet die eveneens veel potentie hebben. Daarom leggen wij dit jaar de extra aandacht bij dames 2 en dames 3.

Dit is de keuze die wij voor dit moment, in samenspraak me de nieuwe trainers, hebben gemaakt. Het kan zijn dat de verwachtingen bij jullie anders waren. Maar weet, dat wij vanaf het begin van dit seizoen ook gaan kijken naar jullie inzet en opkomst van de trainingen en wedstrijden. Wij zullen dan ook tijdens de eerste helft van het seizoen gesprekken gaan voeren met de trainers en eventueel met jullie zelf over jullie voortgang. Vanuit daar gaan wij ook kijken, in overleg met de trainers, of er mensen in aanmerking komen om in een ander team mee te trainen of zelfs in de tweede helft van het seizoen al in een ander team mee te gaan doen.

Als mensen na dit gelezen te hebben nog vragen of opmerkingen hebben dan willen wij jullie uitnodigen voor komende donderdag 9 mei 2019 om 19.00 uur bij de beachvelden. Wij, Connie en Karen, zijn dan aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Ga naar Teamindeling 2019-2020

Mvg. Technische commissie.

Recente berichten
Archief