CMV-team 4.4 kampioen!

Een heftige wind raast over het Leudal. Zoals ook de zenuwen in de kleine lijfjes van ons HHC team 4.4. Vandaag is doorslaggevend. Néé, vandaag kán doorslaggevend zijn. Dit idee is voldoende om de spanning te doen stijgen naar ongekende hoogte. Moeders die al de hele week in de weer zijn met mogelijke huldigingen en traktaties, trainers die ongetwijfeld een extra toiletbezoek hebben afgelegd. Vandaag 2 maal winst is kampioen.

De eerste wedstrijd is tegen S62. Dit varkentje hebben we al eens gewassen. Iedereen neemt zijn positie. Lichte nervositeit en spanning, een onbeholpen lachje, even in de rol komen. De eerste set is in de pocket! Komaan!! De tweede set gaat lala; even gelijk op, enige spanning, even lijkt de tegenstander het voortouw te nemen. Maar néé. Alle spelers herpakken zich en als een homogene massa walsen ze de tweede set binnen .

We wanen ons al bijna kampioen! Er wordt even gevierd in de kantine. Máár, de winst is er pas wanneer we ook de volgende wedstrijd hebben gewonnen. Opnieuw moeten we onze draai vinden tegen Bach. De opening verloopt niet geheel soepel. Dit gevoel blijft ons de hele set volgen. Enige consternatie af en toe over de lijnen van het veld. Om de beurt staan spelertjes verstard te kijken hoe de tegenstander scoort. De spanning bij de trainers is voelbaar op de tribune. Kom op jongens & meisjes…rustig blijven, rustig blijven! Gelijkspel. Een paar punten voor ons…én……de zoemer!

Saved by the bell!

De koppen bij elkaar. Tactiek bespreken, motiveren, en Go! Weer vindt er een nek aan nek race plaats. Wat is hier toch gaande?! De papa’s en mama’s hebben het niet meer op de tribune. Alle opa’s en oma’s die opgetrommeld zijn in het kielzog van joelende ouders. Het staat gelijk, de klok tikt…. De druk wordt te hoog. Met lede ogen kijken de spelers hoe 2x gescoord wordt door de tegenstander. En nu?! Het team raapt zich bijeen, angstvolle oogjes loeren om en om van de klok naar de tribune. Het staat gelijk. Ja! Er wordt nogmaals gescoord door HHC. Én nogmaals!!

Het kampioenschap is een feit!

Guusje, Britt, Pleun, Fabian en Kyano, jullie zijn toppers! Gefeliciteerd!

Recente berichten
Archief