HHC Mixtoernooi


Beste allemaal,

Op vrijdagavond 4 januari wordt weer het jaarlijkse HHC mixtoernooi georganiseerd! Een leuke gelegenheid om het nieuwe jaar als vereniging gezamenlijk sportief in te luiden! Alle leden, trainers en coaches van de B- en A-jeugd, senioren en recreanten zijn uitgenodigd. Het toernooi zal starten om 18.30uur in de sporthal in Horn. Wij willen jullie vragen om op tijd omgekleed in de van Hornehal te zijn zodat we op tijd kunnen starten.

Na afloop is er natuurlijk de mogelijkheid om in de kantine gezellig een drankje met elkaar te doen op het nieuwe jaar! Heb je zin om mee te doen? Geef je dan vóór 2 januari op via de volgende link: https://goo.gl/forms/5jqOaCvCheFR9qKj1 Geef dit bericht door aan al je teamgenoten zodat we er met z’n allen een gezellige avond van kunnen maken. Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en hopelijk tot ziens op vrijdag 4 januari!

Recente berichten
Archief