CMV team van de oktober N.3.2

Ook in het nieuwe seizoen zal er elke maand een CMV-team team van de maand zijn. Deze maand is dat N3.2. Zij hebben gisteren bij Heren 1 op VIP-tribune mogen zitten. Ze hadden ook nog de primeur dat in het veld erlangs ook Dames 1 nog stond te spelen.

Iets van dat ze rustig op gang kwamen met het aanmoedigen maar dat dit steeds luider werd? Dit werd erg gewaardeerd door de heren in het veld en aan de zijkant. Er kwam regelmatig een duim of glimlach richting de VIP-tribune. De energie werd nog bijgeladen met een lekker zakje chips en een pakje drinken. Helaas heeft Heren 1 de wedstrijd verloren, maar de kinderen hebben genoten. Na afloop werd er natuurlijk nog een foto gemaakt van het team samen met Heren 1.

En wie wil weten hoe lang Kay is kan het vragen aan Fabian want hij heeft het na afloop van de wedstrijd gevraagd aangezien hij Kay wel héééééél erg lang vond.

Recente berichten