Beach Sports Leudal Toernooi

Vorige week zijn de eerste trainingen gestart op de beachvelden. Ook zijn de eerste toernooien gespeeld bij het junior beach circuit. Tijdens het Hemelvaartsweekend in Werkendam speelden Evie en Maren samen en Thomas en Jaro, waarbij de jongens de 1e plaats hebben gehaald. Afgelopen zaterdag speelden Maren met Meije in Katwijk, daar hebben ze een 3e plaats veroverd. Wie ook mee wil doen aan een beach toernooi kan via de site www.zelfbeachen.nl een toernooi uitzoeken en inschrijven. Voor het CMV zijn er KBSS toernooitjes in onder andere Maaseik, zie hiervoor hun site. Binnenkort organiseren wij op onze eigen beachvelden verschillende toernooien, hierover volgt snel informatie, waar jullie je kunnen inschrijven.

Nog een laatste reminder: aanstaande vrijdag (25 mei) vervallen alle beach-trainingen ivm HHC-kamp.

Recente berichten
Archief