CMV team van de maand april N.5.1.


De laatste keer dit seizoen werd alles in gereedheid gebracht voor het CMV team van de maand. Terugkijkend op het seizoen een zeer succesvolle activiteit, voor zowel de spelers van de CMV teams als Dames en Heren 1. Immers met de CMV teams op de tribune werd statistisch gezien erg veel winst geboekt. Zou het deze keer ook lukken???

Dames 1 kwam langzaam op gang en had wat tijd nodig om in hun spel te komen. Dit gold ook voor het CMV team op de tribune. Voorzichtig werd er getoeterd en geklapt, echter eenmaal op stoom gingen de dames pas echt los!! Na 2 sets met een stand 1-1 werden de kelen gesmeerd met een drankje en ook het zakje chips ging er goed in. Zowel in het veld als op de tribune had iedereen er weer zin in en konden we na een mooie pot winnend afsluiten. Gezamenlijk werd dit gevierd met de nodige high fives, een dansje en ook het fotomoment werd dit keer niet vergeten.

CMV’ers bedankt voor jullie aanmoedigingen!!

Groeten, Rianne en Ingrid

Recente berichten
Archief