Laatste wedstrijd....

Dinsdag 10 april april alweer de laatste wedstrijd van het seizoen uit naar Ledub 4 in Maarheze. De 1e set ging tot 13-13 gelijk op ook al door een foutenfestival aan beide kanten van het net. 5 servicefouten en te weinig scoren in de aanval resulteerde in 25-18 setverlies. De 2e set begon uiterst slecht, bij 11-4 een time out van Jos, waarna het plotseling begon te lopen. We kwamen terug tot 17-14. Daarna stokte de aanval weer, en ook deze set ging met 28-18 naar Ledub. Set 3 was niet om aan te zien, zoveel fouten. De eindstand 25-13 zegt eigenlijk alles. Ook set 4 was gewoon slecht, ondanks 5 servicefouten van Ledub ging de set met 25-21 naar Ledub. Conclusie 4-0 verlies door veel te veel fouten en te weinig zelf scoren. Door dit verlies eindigen we na een prima 1e helft van de competitie waarschijnlijk op plek 5. We trainen nog tot het toernooi, tot volgend seizoen.

Recente berichten
Archief