Een leerzame KBSS clinic

10 Apr 2018

Afgelopen zondag vond de KBBS clinic plaats voor de CMV-kids en (hulp)trainers van Beach Sports Leudal, onder leiding van Debora en René van beachsport vereniging Werkendam. Debora is bedenkster van het Kadijk Beachvolleybal Start Systeem, een spelsysteem waarmee kinderen zonder enige volleybalervaring toch al beachvolleybal kunnen spelen, zodat zij spelenderwijs het spel aanleren. Ook kunnen door dit systeem teams van verschillende niveaus tegen elkaar spelen. Het was een leerzame, gezellige en zonnige dag. Ook de toeschouwers hebben lekker genoten op het terras. Een compilatie van deze middag kun je zien via KBSS clinic

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

November 3, 2019

September 19, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© VCHHC 2017 / Webdesign studio POP OUT