The SHINERS ongeslagen in Baarlo


Zaterdag 31-03-2018 stond voor Amy, Frederieke, Lise, Malou en Femke al lang genoteerd in de agenda. Niet alleen de dag dat ze met MB2 tegen Panningen moesten spelen, ook de dag dat ze voor het eerst van hun leven gingen meedoen aan een BLACKLIGHT Toernooi. Lang verhaal kort, alle lampen zijn uit in de zaal op een paar blacklights na en alleen wit en speciale glow in de dark kleuren en make-up waren zichtbaar. Lijnen en ballen afgeplakt met speciale tape, een strakke beat eronder en het feestje is op voorhand al geslaagd. Gelukkig was de organisatie zo vriendelijk om rekening te houden met onze wedstrijd in Panningen en waren we de eerste twee wedstrijden vrijgeroosterd. Ik kan er kort over zijn, in de eerste poule van 5 hebben we vier wedstrijden gespeeld. Drie wedstrijden gewonnen, een gelijk gespeeld. Groot was dan ook de verwondering dat we in de finaleronde niet mochten strijden om de eerste vier plaatsen maar dat we ingedeeld waren in de poule voor plaats 5 tot en met 8. Mag de pret niet drukken, dan gaan we die 5e plek toch gewoon opeisen !! En zo is het ook gebeurd. Ook in de finaleronde alle wedstrijden gewonnen en uiteindelijk wordt je dus met een ongeslagen status, 6 gewonnen wedstrijden en 1 gelijk slechts vijfde op het toernooi. Voor ons smaakte het naar de eerste plaats en zoals dat vaak gaat bij de jeugd, dan moet dit gevierd bij een bepaalde keten met een naam die begint met een M..... Ook daar nog gezellig nagekletst en zo kwam rond 21.30 uiteindelijk het moment dat iedereen huiswaarts ging. De plannen zijn alweer in de maak, volgend jaar gaan we weer !!

Organisatie in Baarlo bedankt, ondanks dat we niet snappen waarom we de finalepoule hebben gemist, we hebben een fantastische middag gehad en het was prima georganiseerd !! Dank daarvoor.

Recente berichten
Archief