MB2 ook goed op dreef in Panningen

Zaterdag 31 maart moest MB2 om 14.30 uur spelen in Panningen tegn het plaatselijk vc Olympia. Het vorige treffen hadden wij gewonnen met 3-2; vandaag zou uiteindelijk de stand precies andersom zijn. Dus weer een vijfsetter voor MB2, nu alleen niet iets tekortgeschoten in de vijfde set.

De eerste set, die ging verloren met 25-19; het eindsprintje aan onze kant gaf het nog enigzins een redelijke setstand. Tweede set hebben we gewonnen met de setstand 13-25. Een heel goede set van onze kant met goed serveerwerk en slimme oplossingen voor lastige ballen. De derde set, die zouden we weer verliezen, ditmaal met 25-17.

Als je het spelletje enigzins kent dan weet je dat we om een vijfsetter te spelen de vierde set moesten winnen en dat hebben we ook gedaan met 19-25. Op naar de vijfde set. De tegenstander mocht kiezen en koos voor de service. Wij kozen voor de andere kant van het net zodat we na de wissel bij 8 punten aan de kant zouden komen staan waar we tot nu toe de sets gewonnen hadden. Het ging goed, bij de wissel stonden we met 8-6 voor. Helaas zou de set verloren gaan met 15-11 (uiteindelijk beiden team 97 punten gescoord in de wedstrijd; noem dat maar eens niet aan elkaar gewaagd). Dames, al met al een mooie pot waar we deze keer net niet de laatste set naar binnen hebben gesleept. Nu eerst lekker Pasen vieren, maandagavond slaan we de training over en dan donderdag weer volle bak eraan. Let's play

Recente berichten