Aanmoediging N6.2 leidt tot 4-0 winst voor D1

25 Mar 2018

Afgelopen zaterdag was het de beurt aan N.6.2. Zij waren team van de maand (inderdaad voor de trouwe volgers alweer een team van de maand) en dus te gast op de VIP tribune bij dames 1. Dames 1 moest tegen Vludoc ’98. Gezien de stand zou dit een spannende wedstrijd worden.

De jongens van N.6.2 hadden al snel de slag te pakken, de meisjes moesten nog even los komen met het aanmoedigen, maar uiteindelijk hebben ze samen hard gejuicht en daardoor heeft dames 1 de wedstrijd verdiend met 4-0 gewonnen.

Na afloop mocht N.6.2. nog meedoen aan het vieren van de overwinning van de dames van HHC en zijn er nog een aantal foto’s gemaakt.

Als kers op de taart nam de coach het team ook nog gezellig mee naar de Mac Donalds. Ze hebben genoten.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

November 3, 2019

September 19, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© VCHHC 2017 / Webdesign studio POP OUT