Lente in Horn; MB2 wint


Ja, met de wedstrijd van vandaag lijkt de lente aangebroken in Horn. De MB2 speelden in elk geval fris en onbevangen. Eerlijk is eerlijk, de aanvalskracht van onze tegenstander vc Fortutas MB1 is groter. Wel werd er vandaag aan Horner zijde ongelooflijk goed verdedigd en had de tegenstander moeite om de bal op de grond te krijgen. Lang verhaal kort. We sloten na bijna twee uur volleybal de wedstrijd af met een 3-2 overwinning. Een fantastisch vreugdedansje op het einde en alleen maar blije gezichten ! Hoeveel anders als vorige week. Ik geloof dat we vandaag ons echte gezicht hebben laten zien en dat we vorige week een day off hadden.

Dames, volgende week gaan we ballen bij Olympia en luiden we het paasweekend in met (voor de helft van de meiden) een blacklighttoernooi in Baarlo. Nu eerst lekker weekend en hopen dat volgende week de temperatuur in de zaal beter is als laatste week maandag (8,7 graden; onder de 10 graden verbiedt Nevobo wedstrijden). Laot goan

Recente berichten