CMV team van de maand N.4.1 Maart 2018

Keurig op tijd stonden de spelers van N.4.1. in de hal en dit keer gewapend met behoorlijke toeters (dit formaat en geluidsvolume hadden we nog niet gehad). Voordat de wedstrijd begonnen was zorgde het inslaan en het verwisselen van de shirtjes door de Heren reeds voor de nodige hilariteit bij de meiden van N.4.1

Ondanks het feit dat Heren 1 tegen de koploper moest spelen boden ze de nodige weerstand, echter dit leverde helaas uiteindelijk toch een verlies op van 1-3.

Aan de ondersteuning van de spelers lag het niet, nee, zij maakten op vele momenten geluid om de lange mannen de nodige support te geven. Zachtjes gaven ze ook enkele spelers nog wat tips en voor wie ze wil horen gelieve contact op te nemen met de spelers van N.4.1.

Na de wedstrijd was er uiteraard nog even een fotoshoot gepland en konden we terugkijken op een leuke en leerzame wedstrijd.

Namens 4.1. succes in de competitie

Recente berichten
Archief