Is het weer zo'n dag ?

Is het weer zo’n dag………….

Na twee minuten wedstrijd (MB2 speelde gisteren tegen Stravoc MB1) zal ik eerlijk

zijn, ik zag het het somber in. Ondanks een goede warming up en een goede voorbespreking werd er weer erg slap begonnen. Eerste rally werd met wat gefrot gewonnen, de eerste eigen service ging mijlenver uit ! Met zo’n instelling en inzet gaat het een zware middag worden. Ik ga het alvast verklappen…………… Het werd niet weer zo’n dag, het werd een mooie middag. Uiteindelijk gingen we met de tweede overwinning van het seizoen van het veld af, gingen we met een brede lach van het veld af met drie gewonnen sets (25-21; 25-11 en 25-17). Daar zag het na de eerste set die we verloren met 15-25 echt niet naar uit. Via 1-1 ging het naar 1-6, even later 4-10 en nog iets later 14-12. Toen leek de koek op want al rap was het 14-21 en tja, toen hebben wij nog maar 1 puntje gescoord.

Even opnieuw beginnen, het was dus al met al een slap begin van MB2. Slecht serveerwerk, weinig beweging en slechte keuzes in de aanval. Het kan zoveel beter, dat laten we op de training vaak zien maar het kwam er niet uit. Na een korte speech na set 1 geprobeerd de neuzen de goede kant op te krijgen en aangegeven dat we met slecht serveerwerk zeker niet zouden winnen. In het begin van set twee gingen we redelijk gelijk op, vanaf 6-6 waren wij vertrokken. Via 15-9 door naar 25-21. Zomaar een setje gewonnen en er was nog zoveel ruimte om beter te spelen…….. Set drie was een toppertje. Niet alleen de setstand was mooi, vooral ook het vertoonde spel. Iedereen ging voor de bal en vooral belangrijk we zochten de goede oplossingen als we in de problemen dreigden te geraken. We zochten de hoekjes goed op en goed serveerwerk. Over set vier ga ik kort zijn. Het was de vooral de ontlading aan het eind van de set. Samen een fraai dansje onder luid applaus van de trouwe fans. Geweldig van de onderste plaats op de ranglijst gewoon twee plekken omhoog ! Dames proficiat met het resultaat, geniet ervan en dan maandag weer lekker trainen.

Recente berichten
Archief