Scheidsrechter Frans Wijnands overleden

8 maart j.l. bereikte ons het verdrietige bericht dat scheidsrechter Frans Wijnands is overleden.

Frans was enkele jaren gelden actief als regioscheidsrechter namens HORNERHOF/HHC.

Naast zijn activiteiten als regioscheidsrechter en lijnrechter Eredivisie, was Frans ook lid van de werkgroep Arbitrage in de regio Zuid. Daarnaast trad hij veelvuldig op als opleider van verenigingsscheidsrechters bij verenigingen in Midden-Limburg. Frans was altijd bereid verenigingen te helpen op het gebied van de arbitrage. In 2017 kreeg hij nog de Zilveren Officialspeld opgeprikt voor 25 jaar trouwe arbitrage-dienst. Namens HORNERHOF/HHC wensen wij zijn familie, vrienden, clubgenoten van zijn “thuisclub” VC Maasdal en andere naasten heel veel sterkte toe zijn plotselinge verlies te dragen en verwerken.

Recente berichten
Archief