H5, zwaar gehavend ten strijde...

Met een zwaar gehavend team met veel afwezigen door werk, griep en blessures hadden we op donderdag een uitwedstrijd in Urmond tegen ADC. In de 1e 3 sets hadden we steeds een periode waarin ADC een groot aantal punten van ons wegliep doordat hij bij ons even niet liep. Hierdoor o.a. de volgende tussenstanden in deze sets: 11-2, 20-9 en 9-1. Op het eind van deze sets kwamen we steeds terug, maar de achterstand was steeds te groot. Alle 3 sets gingen dan ook verloren. Set 4 liep beter en tot 16-16 ging het gelijk op. We pakten zelfs een 16-19 voorsprong. ADC kwam echter weer terug, maar op 23-24 hadden wij een setpoint. Door eigen fouten ging echter ook deze set met 27-25 naar ADC. Helaas dus een 4-0 verlies. We hebben nu 2 weken rust zodat iedereen weer fit kan worden voor de resterende 2 wedstrijden! Loat gaon.

Recente berichten
Archief