Heren 5 wint van Ledub

Dinsdag 27 februari mocht heren 5 in de koude sporthal van Haelen aantreden tegen de heren 4 van Ledub. Al met al kan het verhaal kort zijn, met 7 heren van HHC in de zaal en Jos die normaal gesproken alleen als coach fungeert was iedereen zeker van een basisplaats. Met gedegen spel en af en toe een klassieke frotbal werd de eerste set gewonnen met 25-22, de tweede verloren met dezelfde cijfers en gingen set 3 en 4 met de setstanden 25-17 en 25-11 naar ons (je zou zowaar kunnen stellen dat we op conditie gewonnen hebben). Vooral set 3, eigenlijk de ommekeer in de wedstrijd werd gekenmerkt door sterk servicewerk van HHC. Bij de stand 13-16 kwam Leon van den Camp aan service. Ondanks twee time-outs op 15-16 en 18-16 kreeg met bij Ledub geen grip op de service. Zoals gesteld, Ledub zou in deze set nog 1 punt pakken, dus u kunt zelf uitrekenen dat dit een mooie serie was van Leon (die hij in set vier nog eens dunnentjes overdeed). Heren, donderdag weer lekker trainen in de hoop dat de ziekenboeg dan een beetje leeggestroomd is. Loat goan.

Recente berichten
Archief