Heren HHC 5 grijpt net naast de overwinning !

De titel zegt alles over de uitslag 2-2. Voor critici zou de kop luiden; heren HHC 5 verzuimt het af te maken.

Onze mannen lieten in en tegen het ongeslagen Stravoc weer eens zien waartoe ze in staat zijn. Vanaf het eerste fluitsignaal werd de tegenstander met gevarieerd spel onder druk gezet, waardoor Stravoc steeds achter de feiten aanliep. Een duidelijke 25-14 setwinst als gevolg. De tweede set wisten we de druk vast te houden. Een snelle 4 punten voorsprong werd opgebouwd en dit wisten we de hele set vast te houden en 25-21 setwinst als gevolg. De derde set was een spiegel van de vorige set alleen in het voordeel van de tegenstander, uitslag 21-25. De vierde leek een kopie van de derde set te worden. Tot 15 werd er steeds tegen een achterstand aan gekeken. Toen kwam de ommekeer en in een servicebeurt werd de achterstand omgebogen in een voorsprong. Daarna was de stand steeds in evenwicht waarbij we zelfs op matchpoint kwamen. Door twee foutjes van onze kant ging de set alsnog verloren met 25-27.

Hebben we nu twee punten gewonnen of een punt verloren ? Na afloop waren we het er over eens: Een prima gespeelde sportieve pot volleybal waarbij de meegekregen opdrachten goed werden uitgevoerd. Ook al leek het er af en toe op dat men onze spelverdeler, de jongste speler van ons team, bewust veel wilde laten lopen terwijl men er zelf een broertje aan dood heeft.

Op naar de thuiswedstrijd van aanstaande dinsdag thuis tegen Budel. Een tegenstander die we ook moeten laten zien dat we goed kunnen volleyballen en niet gediend zijn van gooi en smijtwerk.

Recente berichten
Archief