D2 2 punten gepakt tegen koploper

Trouwe volgers van Dames 2,

Afgelopen zaterdag speelden wij een spannende wedstrijd tegen de koploper Tupos DS1. Aangezien wij niks te verliezen hadden begonnen wij met een ontspannen sfeer aan de wedstrijd. Er was veel positieve energie in het veld en de communicatie was goed. We merkten al snel dat er kans was om dit setje te pakken, maar Tupos herpakte zich en het werd een spannende set die we helaas verloren met 25-27.

De positieve energie namen we mee naar de tweede set, maar ook deze verloren met 21-25. Maar we gaven niet op, de derde set en vierde set hebben we super samen gespeeld en beide sets gewonnen! Helaas verloren we de 5de set. Maar dat mag de pret niet drukken, want we zijn trots op ons goede spel en de 2 puntjes die we gepakt hebben tegen de koploper!

Recente berichten
Archief