H5: Een slechte wedstrijd met een positief slot

Donderdagavond stond de uitwedstrijd tegen het onderaan staande Fortutas op het programma. Of het nu onderschatting was, de gladde vloer, of de gladde bal. We waren niet attent en binnen no time stond er 25-8 op het scorebord (het was een uitwedstrijd....). Fortutas bleef ons bestoken met tactische aanvallen en prikballen waar wij geen antwoord op hadden. Ook de 2e set ging met 25-19 naar Fortutas. Pas halverwege de 3e set begon het beter te lopen en pakten we 5 punten voorsprong. Door eigen (service-)fouten kwam Fortutas weer terug tot 22-23. Gelukkig konden wij de set toch binnen slepen met 22-25. De 4e set liep makkelijk, zeker omdat wij Fortutas met hun eigen wapens bestreden (harde aanvallen en prikballen) Op het einde kwamen ze toch weer wat terug . Toch konden we de set met 17-25 binnen halen. Wederom 2-2 dus.

: weer niet verloren! Loat gaon!

Recente berichten
Archief