Team CMV 2.1, team van de maand


Afgelopen zaterdag heeft team cmv2.1 op de vip-tribune mogen kijken naar de competitiewedstrijd van dames 1. Ons teampje was team van de maand met als kado het bekijken van een echte wedstrijd vanaf de vip-tribune. Alle 5 meisjes waren er op af gekomen. Pleun, Eva, Guusje, Britt en Ilse stonden om 16.45u klaar in wedstrijdshirt en om 17.00u begon de thuiswedstrijd. Op 3 velden tegelijk begon de wedstrijd, de meisjes zaten klaar op de speciaal voor hun afgezette vip-tribune, begeleid door Ingrid en Rianne. Wij kwamen speciaal voor dames1 met ook onze trainster Kim in het team. De tegenstander uit Kessel was super sterk, maar toch wist HHC 1 set te winnen. Echt knap gedaan en zo mooi om te zien hoe de dames elkaar oppeppen en motiveren voor ieder punt!!! Ook de meisjes op de vip-tribune hebben super goed en luid aangemoedigd, gesterkt door toetertjes en luide stem hebben ze er allemaal van genoten. Én ze hebben er van geleerd, zo mag de bal het dak niet raken.... Maar toch willen ze dat even oefenen as. vrijdag op de training! Met chips en drinken tussen 2sets door, was het feestje compleet, bedankt voor deze leuke middag. Groetjes CMVTeam 2.1, Pleun, Eva, Guusje, Britt, Ilse en ouders

Recente berichten
Archief