Wedstrijd HHC H1- Tupos H1

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag hadden wij wedstrijd tegen Tupos HS 1. Deze wedstrijd hebben we met 3-1 gewonnen.

De eerste set begon redelijk gelijk op tegen elkaar tot we 6-8 achterstonden, en toen kwam Thomas aan service. Hij serveerde ‘even’ een gat naar 18-8 voorsprong. Tupos kwam hierna wel nog een beetje terug, maar deze set wisten we redelijk gemakkelijk te winnen met 25-16.

De tweede set speelden we degelijk, niet veel eigen fouten en deze set wisten we daardoor ook te pakken met 25-19.

In de derde set ging het duidelijk minder goed, veel eigen fouten en het liep allemaal niet goed. Tupos speelde deze set ook beter dan de vorige twee, en deze set verloren we redelijk ruim met 25-13.

Toen kwam een spannende vierde set. Er waren veel fouten aan onze kant, maar verbazingwekkend genoeg bleven we goed bij bij Tupos, vooral door een zeer sterk blok in deze set, met onze middenman Chris op de buitenkant. Op het einde van de set stonden we met 22-24 achter, en toen maakte Stan ineens 4 punten op rij met bloks en zijn aanval, en wonnen we deze set verassend genoeg met 26-24.

Komende zaterdag moeten wij thuis tegen TFC HS 1, hopelijk tot dan!

Recente berichten
Archief