Heren 5 speelt gelijk tegen ADC


Aan het eind van een mooie wedstrijd die op sommige momenten van hoog niveau was (van beide kanten) was er terecht geen winnaar. 2-2 was een mooie afspiegeling van het treffen van de heren 5 tegen ADC, een goede degelijke ploeg die vooral verdedigend veel ballen terug kon brengen. De eerste set ging heren 5 hard op het gezicht door deze kansloos te verliezen met 14-25. Vooral de pass was er niet en dan is de aanval vaak ook ver te zoeken. Wat Jos tegen de mannen gezegd heeft tijdens de voorbereiding op set 2 weet ik niet, feit is wel dat de cijfers van set twee precies andersom waren 25-14 winst voor ons. Vooral in deze set heb ik prachtige punten gezien ! Set drie leek heel lang voor de lange mannen uit Haelen. Bij 19-13 leek er zand in de motor te komen en uiteindelijk ging de set verloren met 20-25. Zonde. De uitslag van set 4, die is al bekend (anders wordt het namelijk geen 2-2), u mist alleen nog de setstand 25-23. Dus al met al was er na een avond volleybal slechts 3 punten verschil in de totaalscore per team. Heren donderdag weer trainen en dan volgende week dinsdag weer aan de bak. Laot goan !

Recente berichten
Archief