MB2 pakt 1 punt in Nederweert

In de eerste wedstrijd van de nieuwe competitiehelft moest MB2 aantreden tegen Fortutas MB1. Met de nodige vertraging konden we beginnen aan de warming up. Of het daar aan lag of dat het respect was voor de tegenstander, dat zullen we wel nooit te weten komen, feit is dat we veel te slap begonnen aan de wedstrijd (en dat zelfs met een foutservice van onze kant !). Tot 3-5 gingen we aardig mee, daarna was het heel snel 3-16. Pass niet onder controle, veel persoonlijke fouten in de aanval en dan wordt het moeilijk. Misschien ook net iets te laat een passer gewisseld........... De eerste set uiteindelijk verloren 19-25 wat aangeeft dat we op die ene serie na heel goed aan elkaar gewaagd waren. In set twee veel van hetzelfde, alleen die ene lange serie hebben we niet om de oren gekregen, er werd nu eerder gewisseld (en later weer de terugwissel). Zou het dan toch mogelijk zijn een setje mee te pakken, we gingen het in elk geval proberen in de derde set. We zouden deze uiteindelijk winnend afsluiten met 25-21 !! Met prima spel en een relatief lage foutenlast konden we deze set naar ons toetrekken. Zoals gezegd, we waren al een half uur te laat begonnen en de vierde set was echt super spannend. Het ging geweldig tegn elkaar op met beide teams om-en-om aan de leiding. Op 21-23 een time-out, en daarna door naar 24-24. Toen was het sprookje uit en helaas verloren we de vierde set met het minimale verschil van 2 punten. Dames, ik was met alle plezier te laat op mijn feestje gekomen, ik had graag de vijfde set gespeeld maar het mocht niet zo zijn. De eerste set, daar gaan we het niet lang meer over hebben, de rest was prima. Groot verschil zat in de foutenlast, de servicedruk maar vooral in de beleving !!! In de laatste drie sets werd er gewerkt en werden de punten gevierd. Dat wil ik zien. Beleving en inzet zijn twee belangrijke peilers ! Maandag training op een aangepast tijdstip, zaterdag vrij dus we kunnen ons in alle rust voorbereiden op de volgende wedstrijd. Lets Play

Recente berichten
Archief