NOJK HHC MC1/Niveau 6


Hoi Hoi! Ik heb samen met mijn team NOJK gehad! Dat is het Nederlandse Open Kampioenschap voor de jeugd. Dit was op: 6 januari.Eigenlijk zijn we meisjes C… Maar kwa leeftijd mochten we nog meedoen aan niveau 6! We gingen er met ons hele team heen dat was heel erg leuk, gezellig maar ook spannend! Het was natuurlijk wel even wennen want van Meisjes C veld naar Niveau 6 veld is wel een hele grote verandering! Want het Meisjes C veld is 2x zo groot als het niveau 6 veld…. We moesten in sporthal de Korrëf in Meijel. We moesten al vroeg opstaan want we moesten al om kwart over 8 vertrekken!! We moesten sowieso 4 wedstrijden spelen en als we 2e of 3e werden dan moesten we nog een wedstrijd spelen! We begonnen met een wedstrijd tegen Hovoc om 9.45u die speelden we super maar verloren beide sets! De volgende wedstrijd moesten we om 11.00u tegen Trivos. We speelden super en iedereen was tevreden! De volgende wedstrijd speelden we om 13.00u tegen De Flamingo’s Deze meiden zouden het NOJK zeker kunnen winnen! We speelden weer super goed! Maar ook deze wedstrijd verloren we… De 4e wedstrijd moesten we om 14.00 tegen VC Volaris! In deze wedstrijd speelden de meiden die in de andere wedstrijden minder hadden gespeeld! De wedstrijd ging super! Toen waren onze wedstrijden afgelopen! We hadden helaas alles verloren.. Maar we hadden super gespeeld die dag!! We hebben allemaal met veel plezier gespeeld en iedereen vond het een super leuke dag! Van deze dag hebben we allemaal veel geleerd en dat is super fijn! Nu weer terug naar het Meisjes C spel. Het was een hele leuke dag en we hebben er van genoten!

Fijne week verder! Groetjes van

Sanne Reijnen MC1

Recente berichten
Archief