Opgave Mixtoernooi 5 januari

Beste allemaal, Op vrijdagavond 5 januari wordt het jaarlijkse mixtoernooi georganiseerd om het nieuwe jaar als vereniging gezamenlijk sportief in te luiden. Alle leden, trainers en coaches van de B- en A-jeugd, senioren en recreanten zijn uitgenodigd. Het toernooi zal starten om 18.30 uur in de van Hornehal, dus de vraag aan iedereen om dan omgekleed in de zaal te zijn. Na afloop is er natuurlijk de mogelijkheid om in de kantine gezellig een drankje te doen op het nieuwe jaar! Heb je zin om mee te doen? Geef je dan vóór 1 januari op via de volgende link: Opgave Mixtoernooi Geef dit bericht door aan al je teamgenoten zodat we er met zijn allen een gezellige avond van kunnen maken. Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en hopelijk tot ziens op 5 januari!

Recente berichten
Archief