Heren 1 wint van Furos

Afgelopen zaterdag speelde HHC HS 1 uit tegen Furos HS 1. Deze wedstrijd wonnen wij met 3-2. De eerste set was direct een spannende set, het ging, zeker op het eind, zeer gelijk op. Het geluk viel helaas aan de kant van Furos, want wij verloren deze set met 26-24. Daarna gingen we sterk door in de 2e set, waarin we goed speelden, en deze wonnen we dan ook relatief gemakkelijk met 25-14. De 3e set ging een stuk minder gemakkelijk dan de 2e set. Deze set wisten we ook te winnen, maar een stuk lastiger dan de 2e. Wij wisten ook deze te winnen, met 25-22. En toen ging het fout. In de 4e set kwam Furos direct op voorsprong tot 5-1. Furos pakte daarna snel door tot wij zeer ver achter stonden. Daarna kwamen een paar sterke service-series en rally’s, waardoor we terug wisten te komen tot 18-16. Helaas gaven we het daarna weer uit handen en verloren de set met 25-19. Dit werd dus een vijfsetter. We speelden deze set redelijk goed. Waardoor wij bij de kantwissel voor stonden. Na de wissel konden we het goed afmaken en werd de set door ons gewonnen met 15-9 door HHC.

Komende zaterdag om 17:00 uur spelen we weer thuis tegen Nuvoc HS 1.

Recente berichten