Komen jullie MB1 zaterdag ook aanmoedigen?

10 Dec 2017

 

Na een mooi seizoen voor de meiden B1 in de hoofdklasse, kunnen ze aanstaande zaterdag zelfs het kampioenschap nog binnen halen. Tot voor kort stonden ze nog op de tweede plek, 2 punten achter de koploper ADC. Maar door gisteren een super wedstrijd te spelen en met 4-0 te winnen van ADC, zijn de rollen nu omgedraaid. Nu staan onze meiden bovenaan en zijn ze in ieder geval er van verzekerd dat ze de 2e helft in de topklasse mogen spelen, dat was hun doel aan het begin van het seizoen. Een ongelooflijke prestatie van deze nog jonge meiden, waar ik ook zeer trots op ben als trainer/coach. Komen jullie ze aanstaande zaterdag ook aanmoedigen? Ze spelen thuis om 17:00 uur tegen VC Athos. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

November 3, 2019

September 19, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© VCHHC 2017 / Webdesign studio POP OUT