Dames 2 pakt weer een puntje


Zaterdag 2 december speelden we de wedstrijd tegen VC Hero. Na de het verlies tegen Accretos waarbij we toch twee goede sets gespeeld hadden, zouden we hier toch wat puntjes moeten kunnen pakken. Vanaf de eerste set waren onze service en aanval niet sterk genoeg. Met teveel slordige foutjes aan onze kant hebben we de eerste twee sets verloren met 25-13, 25-13. In de derde set stond de coach letterlijk en figuurlijk met de handen in het haar. Toch ging de derde set iets beter. Uiteindelijk verloren we de set met 25-21. De laatste set zaten we er beter in en waren we lekkerder aan het volleyballen. Op het einde kwam Hero weer terug maar bij een stand 20-22 maakte de scheidsrechter een foutje in ons voordeel: 20-23. Nu moesten we deze set toch kunnen binnenhalen. Dat lukte, de vierde set was voor ons: 21-25. Helaas hebben we deze wedstrijd verloren met 3-1.

Volgende week moeten we in Horn tegen Grashoek.

Recente berichten
Archief