Streek derby van Dames 2


Streek derby....HHC D2 - Acretos D1

Wat vooraf ging aan deze wedstrijd was een beetje een warrige week.

We krijgen bericht van onze tegenstander of dat wij de wedstrijd willen verplaatsen.

Alle mogelijke opties bekeken, maar helaas voor ons niet haalbaar om de wedstrijd op een andere dag te spelen. De reden van mogelijk verplaatsen was: te weinig speelsters... wat schetst onze verbazing... op moment supreme staan er 10 dames aan de kant van accretos. Zo'n hoge hoed willen wij ook wel hebben..

Maar goed. Wat van belang is dat er lekker gevolleybald gaat worden.

Met frisse moed starten we met de wedstrijd. We hebben moeite om de pass onder controle te krijgen, Lieke moet aardig wat meterkes maken, maar stillekes aan komen we toch weer een beetje bij. Door onze eigen service druk op te voeren brengen we accretos ook een beetje in verwarring. De set eindigt met 17-25, maar geeft ons wel moed voor de tweede set.

Hier kan ik kort over zijn... copie van de eerste set, maar dan nog minder goed, niks lukt, bijna alles gaat mis en dan ook nog wat dwalingen van de scheids... 11-25

Verdorie, dat moet anders: een kleine donder speech van Luuk, zet de neuzen en de motivatie weer de goede kant op. BEmmmm 25-11. Wat de eerste twee sets mis ging, ging nu wel goed!

Op naar de vierde set. We staan lange tijd voor, het vuur van de derde set is nog steeds aanwezig.. maar ineens komt daar weer het duiveltje uit het doosje en gaat het op de valreep mis... 23-25.

Op naar een week met hard trainen en zaterdag komen we VC Hero tegen.

Hop hop gaaaz erop, neusjes de goede richting op en we gaan het duiveltje ver weg verstoppen.

Come on kippies.... we can do it!!

Recente berichten
Archief