H1 zijn niks anders van plan dan winnen....


Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag speelden we met HS 1 uit tegen Hajraa HS 1. Deze wedstrijd hebben we helaas verloren met 3-1. De eerste set begonnen we erg slecht en hadden we meteen een ruime achterstand om in te moeten halen. Halverwege de set waren we alweer vrijwel bij en het werd nog heel erg spannend aan het einde van de set. Het ging heel erg gelijk op, maar helaas verloren we de set met 25-27. In de tweede set pakten we direct door, we pakten ook direct de voorsprong. Deze set was geheel van ons, en die wonnen we dan ook met 25-17. Daarna, in de derde set, ging het beduidend minder en lieten we direct veel punten liggen op Hajraa. We stonden daarna met 3-11 achter, en dit kregen we niet meer goed gemaakt. Deze set verloren we met 16-25. Ook in de vierde set kregen we het niet voor mekaar om op voorsprong te komen. We kwamen al achter in het begin, en ook een wissel van Bram voor Thomas mocht niet baten. Deze set verloren we met 17-25.

Volgende week spelen we thuis tegen Hands up HS2, en we zijn niks anders van plan dan winnen!

Recente berichten
Archief