Meiden van de beker C douchen na afloop om het zweet van het inspelen af te spoelen……


Vandaag stond de tweede ronde van de Beker C op de planning voor onze meiden van HHC. Ons team bestaat uit 6 meiden van de B1 Evie, Janne, Fraukje, Imre, Meije en Maren en van dames 3 Seline. De vorige ronde waren ze makkelijk door gekomen, vandaag was de tegenstander ODI uit Middelbeers. De wedstrijd werd in Dordrecht gespeeld, dus weer een eindje rijden. 3 winnende sets waren nodig om verder te kunnen bekeren. Ik kan er een spannend verhaal van maken….maar dat was het niet. Onze meiden denderden gewoon over de meiden van ODI heen, met setstanden van 25-3, 25-4, 25-6. Binnen 3 kwartier was het al gedaan! Dus douchen om het zweet van het inspelen af te spoelen…. Op naar de derde ronde van de zaterdag beker, die op 23 december zal zijn!

Recente berichten
Archief