MB2 verliest in Swalmen


MB2 moest gisteren spelen in en tegen Swalmen. Met een nagenoeg fitte selectie gingen we naar Swalmen en na een gedegen warming up (mooi om te zien dat je daar als trainer/coach niks voor hoeft te doen) en het inslaan werd in het strijdplan de punten op de i gezet. De aanvalskracht van Swalmen leek zich te beperken tot twee meiden, de rest waren "prikkers". Tel daarbij onze blok-kracht (een aantal meiden moeten daarvoor echt nog wat centimers groeien) en het plan was duidelijk. De harde ballen zouden of onhoudbaar zijn (of uit), de rest moest een prooi zijn van onze verdediging. Plan uitgewerkt, besproken en hup het veld in. Het moet gezegd, met vlagen werd er fantastisch gespeeld. De periodes waarin dat gebeurt worden steeds frequenter en langer maar helaas hadden we gisteren geen antwoord op de prikballen. Soms tijdens de time-out nog maar eens gehamerd op de afspraken (en het moet gezegd dan ging het vaak ook even beter) maar over het algemeen genomen hadden we teweinig ballen. Tel daar een service op die niet stabiel genoeg is en dan weet je dat je het lastig krijgt. Helaas met 4-0 verloren maar we konden met opgeheven hoofd de zaal verlaten. We bereiden ons voor op de wedstrijd van volgende week, Accretos thuis. Nu eerst allemaal een goed weekend. Lets Play

Recente berichten
Archief