CMV 2.2 team van de maand november

Zaterdag 11 november was het dan eindelijk zo ver: CMV 2.2 was Team van de maand november. De hele week gierden de zenuwen door de lijfjes, ze mochten tenslotte naar het enige echte Heren 1-team gaan kijken dat VC limac ontving.

Ruim voordat de wedstrijd zou beginnen was CMV 2.2. al in de hal, uitgedost in wedstrijd shirts en met heerlijk luide toeters. Wat een plezier op de tribune!

De heren leken het ook erg te waarderen want regelmatig kwam er een lach of een zwaai richting de tribune.

Toen de aandacht bij de Heren even verslapte, gebeurde dat ook op de tribune. Gelukkig werd de energie (op de tribune dan) weer bijgetankt door appelsap en chips en kon het team er weer tegenaan. En dat leidde tot resultaat: Heren 1 won de wedstrijd met 3-1! Na afloop mocht de CMV 2.2 nog met de idolen op de foto, wat een geweldige ervaring!!

Via deze weg wil CMV 2.2 de Heren terug uitnodigen om binnenkort op een zondagochtend te komen supporteren….ook jullie mogen dan na afloop op de foto!

Recente berichten
Archief