Heren 5 pakken winst in Bree

Vrijdag de 10e november trokken wij naar Belgie, naar Brabo in Bree om de zware uitwedstrijd te spelen tegen de nummer 3 van vorig seizoen. We zaten wat krap in de spelers dus hadden we Theo Dings van de recreantengroep Heytse gevraagd om on uit te helpen als 7e speler. De 1e set ging tot 5-5 gelijk op waarna Brabo het initiatief pakte en uitliep naar 17-6. Toen begon onze aanval te lopen en Brabo begon foutjes te maken, Langzaam maar zeker liepen we in en konden de set alsnog met 24-26 naar ons toe trekken. Ook set 2 gaf een 5-5 tussenstand. Door goed aanvalsspel konden we een lichte voorsprong opbouwen en ook deze set pakten wij met 19-25. Ook set 3 ging gelijk op met een lichte voorsprong voor ons. bij 13-17 4 aanvalsfouten van ons op rij, waarna Brabo een lichte voorsprong. De set leek bij 23-21 verloren. We gaven echter niet op en ook deze set haalden we met 26-28 binnen.De laatste set ging het tot 14-9 nog redelijk gelijk op. Daarna was de pijp leeg en pakte Brabo de set makkelijk met 25-13. Een keurige 1-3 overwinning die vertrouwen moet geven voor de thuiswedstrijd dinsdag aanstaande tegen Stravoc, degradant uit de 1e klasse! Theo bedankt voor de hulp!

Recente berichten
Archief