HHC Heren 1 tegen HLB van Daal Heren 2

8 Nov 2017

  

Afgelopen zaterdag moesten we tegen de koploper, HLB van Daal. We wisten dat dit een pittige wedstrijd zou worden aangezien we afgelopen jaar 2 keer met 4-0 hadden verloren, dus alles moest uit de kast worden gehaald. In het begin van de eerste set was HLB nog niet helemaal wakker waardoor wij goed uit de startblokken kwamen. Maar toen HLB op dreef kwam wisten ze na een spannend gevecht de 1e set binnen te halen met 23-25. De 2e set was alles behalve spannend, hier waren we heer en meester waardoor we deze wonnen met 25-16. De 3e set ging precies andersom waardoor deze met 18-25 naar HLB ging. De laatste set was by far ook de spannendste. Op het ene moment waren wij aan de leiding en vervolgens weer HLB. Helaas trok HLB uiteindelijk aan het langste eind en nam hierdoor 4 punten mee terug naar Den Dungen. We kunnen positief terug kijken op de wedstrijd aangezien we ons flink verbeterd hebben vergeleken met de week ervoor. Er waren nog wel meerdere persoonlijke foutjes die eruit moeten voor volgende week, maar daarop trainen we natuurlijk ook. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Limac gepland waar voor ons kansen liggen. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

November 3, 2019

September 19, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© VCHHC 2017 / Webdesign studio POP OUT