Heren 5 wint thuiswedstrijd


Bam, die is binnen. De eerste 4-0 overwinning van het nieuwe seizoen staat genoteerd voor de heren 5. Tegenstander van vanavond waren de heren van Fortutas. Na een gedegen opwarming kon de wedstrijd om 21.00 uur strak beginnen. Uiteraard had Fortutas voor de service gekozen en dus kwam de eerste service van hen. Tja, laten we het niet te lang maken (het is tenslotte al vroeg donker en uw redacteur moet in het kader van Halloween nog wat gaan spoken............... De eerste set wonnen we vrij gemakkelijk met 25-13. Vooral passend had Fortutas problemen (of was onze service zo goed). In de tweede set waren de heren wat beter aan elkaar gewaagd maar ook nu trokken wij de set nog vrij gemakkelijk naar ons toe met 25-19. En set drie, bijna hetzelfde als de eerste twee. Mooi gelijk aan elkaar maar als in de service wat gas gegeven werd dan was er zo een gaatje geslagen. 25-18. Set vier was voor de neutrale kijker het meest interessant (alleen waren er geen neutrale kijkers). Het was al snel 20-6 voor ons en de strijd om dan de laatste vijf punten te maken (en te zien hoe Fortutas langzaamaan steeds dichterbij komt) was mooi om naar te kijken. Via 20-15 gingen we naar 20-18 en toen.......... was de koek bij Fortutas bijna op want het werd uiteindelijk 25-20. Een mooie pot tegen een sportieve tegenstander. Lets play mannen en laat de pinten smaken

Recente berichten
Archief