D2: gewaagd aan elkaar maar toch verloren

Zaterdag 28 oktober gingen we op weg naar Baarlo, waar we het tegen de nummer 1 van onze poule zouden moeten opnemen: Tupos dames 1.

We begonnen met een grote achterstand van 8-1 in de eerste set door een goede serveerster aan de kant van Tupos, waardoor de pass niet goed kwam. Toch bleven we er voor gaan en kwamen we weer bij. Hierna bleef het erg spannend met gelijke standen, maar uiteindelijk gaven we toch net niet genoeg om de set te winnen. Het werd 25-23 voor Tupos.

De tweede set begon hetzelfde als de eerste set met een achterstand van 8-1. Ook hier wisten we ons terug te vechten, maar vanaf het moment dat we weer bij waren, ging het niet goed met de communicatie aan onze kant en maakten we veel eigen fouten, waardoor de set uiteindelijk met 25-16 naar Tupos ging.

De derde en vierde set verliepen ongeveer hetzelfde. Tupos had goede serveersters en de pass werd niet goed gebracht. Ook was de communicatie niet optimaal en verloren we de derde set met 25-15 en de vierde set met 25-13.

Al met al erg jammer dat we er niet meer uit hebben kunnen halen, want zoals de eerste setstand zegt, waren we wel gewaagd aan elkaar.

Volgende week spelen we om 19.00 in Horn tegen VC Voerendaal DS 1. We kunnen alle support gebruiken!

Recente berichten
Archief