Meisjes A maakt een geweldige nieuwe start!


Tijdens de herfstvakantie werd duidelijk dat het bij meisjes A toch niet zo heel soepeltjes liep allemaal.

En wat doe je dan bij dames: praten met elkaar. Zo gebeurde het ook en wat was het resultaat: er stond een hele andere groep aan de start van de wedstrijd zaterdag. En dan maakt het helemaal niet uit als dan ook nog toevallig de koploper op bezoek komt. Het niveau in de 1e set was meteen heel hoog, Hovoc was op dat moment nog een stuk beter, maar wij hadden helemaal niets te verliezen. We verloren met 25-17 en de 2e set met 25-13, maar zo voelde het helemaal niet. En ook het improviseren met scheidsrechteren bracht ons niet van de wijs. De dames hadden donderdag bij teambespreking immers al gewonnen. En voor een winnende ploeg, is de 3e set altijd het lastigste… en meisjes A rook haar kans. En alles wat in de 1e twee sets net niet lukte, lukte nu wel. En werkelijk alle ballen werden van de grond geraapt en met een vechtlust van jewelste weer over het net gewerkt. Dus super, super, super verdiend werd met 25-22 deze set in de wacht gesleept: wat een ontlading! Dit smaakt naar meer…. Het begin van de 4e set zakte we helaas even wat terug, maar met een heuse inhaalspurt wisten we het Hovoc nog knap lastig te maken: we kwamen terug tot 25-22. Met opgeheven hoofd en vol trots een 3-1 nederlaag.

Dames, Bart en mental coach Silke, het was vandaag in één woord FANTASTISCH om te zien, ik heb genoten. Dames, geweldig goed gedaan en ga zo door!!!

Recente berichten
Archief