MC wint ook tweede wedstrijd bekertoernooi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tja, over de tweede wedstrijd kunnen we heeeeeel kort zijn. 25-1 en 25-0. Duidelijk was dat onze tegenstander (Pegasus MC1) geen leuke middag heeft gehad tegen het servicegeweld van HHC. In set een hebben we een aanvallend fout gemaakt anders had Evie misschien de eerste set ook al in haar eentje uitgeserveerd. Op de stand 11-0 maakten wij helaas 1 fout. Daar bleef het bij en Imre heeft toen de wedstrijd uitgeserveerd. Evie 10 punten, Imre 14, tja dat zijn leuke serviceseries. Dat het beter kan liet Janne zien. Janne mocht beginnen met de service en via 1-0 werd het 25-0. Tja, het ging best goed. Op naar de volgende ronde, waarschijnlijk dan meer tegenstand.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

November 3, 2019

September 19, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© VCHHC 2017 / Webdesign studio POP OUT