MC1: Veel leesplezier van Sanne en Milou

Hoi ,daar zijn we weer Sanne en Milou! We hebben weer een wedstrijd gehad en daar hebben we voor jullie een verslag over gemaakt. Veel leesplezier!

We begonnen de wedstrijd in het grote sportcomplex van Budel. We moesten tegen het Mc team Ledub. Daar hadden we al een keer tegen gespeeld! Toen we de warming up klaar was, begon de wedstrijd! Trouwens ,ons team had nieuwe sokken dus we waren een echt team!

Set 1: We begonnen de wedstrijd vol energie en enthousiasme! Maar we merkten dat Ledub beter was geworden en we verloren helaas deze set met 21-25

Set 2: Nadat we de eerste set verloren hadden begonnen we toch nog vol moed aan de tweede set! Maar helaas verloren we deze ook met 18-25

Set 3: Na een goede preek van Irma gingen we gewoon door met de instelling dat we 5 sets gingen spelen en de wedstrijd gingen winnen! Maar na de set hadden we die gedachte niet meer ook deze set verloren we met 11-25

Set 4: Veel meiden dachten dat deze set geen zin meer had maar er waren er ook nog een paar die dachten dat we deze set nog zouden kunnen winnen en toch nog een puntje zouden pakken! Maar helaas is dit ook niet gelukt! We verloren met 17-25

Het was niet onze beste wedstijd maar we hebben ons best gedaan! Maar we hadden een doel: Wisselen op eigen serves en dat doel hebben we behaald! En daar zijn wij de rest van het team en Irma trots op! Op naar volgende week! Tot dan!

Recente berichten
Archief