Fyrfad D1 - HHC D2

Afgelopen zaterdag moesten we al om 11.15 uur vertrekken richting Maastricht voor onze wedstrijd. We waren nog geen 12 uur thuis geweest na onze generale repetitie...

Om 13.00 uur startte de wedstrijd al. Het was bij het 'tossen' al duidelijk dat de scheidsrechter niet 'je-van-het' zou zijn..

We hebben met lekkere Mallorca hits ingespeeld, waarna de wedstrijd kon beginnen.

De eerste set ging het de hele set gelijk tegen elkaar op. Helaas konden we dit spel aan het einde van de set niet meer vasthouden en verloren we deze set met 25 - 20.

De tweede set hebben we redelijk dik verloren met 25 - 13. We werden in de pass weg geserveerd en kregen dit even niet opgelost.

De derde en de vierde set hebben we nog goed spel samen laten zien, maar ook hier kwamen we gewoon te kort. 25 - 17 en 25 - 19. Fyrfad was over het algemeen gewoon beter.

We hebben echt wel als team gespeeld. Helaas is dit niet terug te zien in de punten. Het komende weekend hebben we lekker een weekend vrij, waarna we op zaterdag 28 oktober weer om 18.30 uur op moeten treden tegen Tupos D1 in Baarlo. Alle support is weer van harte welkom! Tot dan.

Recente berichten
Archief