Verslag H1 tegen Atak`55 H1

Afgelopen zaterdag stond alweer de 4e competitiewedstrijd op het programma tegen Atak`55 H1. We wisten dat er hier een mogelijkheid was om een hoop punten te pakken aangezien Atak nog niet geweldig had gepresteerd in de eerste 3 wedstrijden. Atak had een betere start van de wedstrijd en pakte een kleine voorsprong en behield deze gedurende set. Tegen het einde van de set kwamen we nog terug, maar dit kwam iets te laat waardoor de set met 26-24 naar het team uit “Waspik” ging. In de 2e set liep er van alles verkeerd aan onze kant. Er was veel minder servedruk waardoor Atak hun eigen spelletje kon gaan spelen, er werd niet genoeg verdedigd waardoor we niet meekonden met Atak en deze set ging wederom naar de tegenstander(25-16). In de 3e set was er niet veel verandering vergeleken met de 2e set en deze werd verloren met 25-20. De 4e set werd erg sterk begonnen door ons mede dankzij 2 sterke serviceseries van Bram en Nik waardoor we voor kwamen te staan met 9-1. Echter, na veel gerommel aan onze kant stond het even later weer 20-20… Na een flink gevecht aan het einde van de set werd het laatste puntje door ons gewonnen.

Tenslotte een bedankje aan Nik, Bob en Mikel omdat zowel onze spelverdeler Maurice als onze coach Hans verhinderd waren.

Recente berichten
Archief