H1: uitwedstrijd tegen H1 TFC

Zaterdag 7 oktober speelden we met Heren 1 een uitwedstrijd tegen TFC/ Coppens warenhuis Heren 1. Deze wedstrijd werd helaas verloren met 3-2 na ongeveer 2 uur speeltijd.

De eerste set ging heel erg tegen elkaar op, telkens maar 1 of 2 punten verschil tijdens de hele set. Het was erg spannend wie deze set zou winnen, jammer genoeg verloren we deze set met 24-26. De volgende set speelden we heel erg sterk, er waren ook heel weinig eigen fouten bij de spelers. Deze set wonnen we redelijk snel met 25-10. De derde set speelden we duidelijk minder goed, er waren wat meer fouten bij ons team, helaas verloren we deze set met 25-17. En toen kwam de 4e set, deze ging weer wat meer gelijk op uiteindelijk maar deze konden we wel naar ons toe trekken, deze wonnen we met 25-22. De 5e, en hiermee de laatste set speelden we niet goed. We kwamen niet meer in ons eigen spel en hadden snel een grote achterstand. De coach probeerde de set nog te redden met een oppeppende time-out op 13-7 achterstand, maar dit had helaas geen zin meer. We verloren de set met 15-8.

Volgende week zaterdag spelen we om 17:00 thuis tegen Atak’55 Heren 1.

Recente berichten