MB2: speelt eerste thuiswedstrijd

Vandaag koos uw redacteur voor de titel, MB2 speelt eerste thuiswedstrijd. Uiteindelijk denkt de titel de hele lading maar geeft niet teveel weg, een mooie samenvatting. Vandaag speelden we de tweede wedstrijd van het seizoen, tegen dezelfde tegenstander als de vorige week, deze week als thuiswedstrijd. Vorige week speelden we vier mooie sets en wonnen er uiteindelijk 1, vandaag was het streven om iets soortgelijks te doen. Trots, dat is eigenlijk nog de mooiste samenvatting van de wedstrijd van vandaag. Op de uitslag ? Nee, helaas werd dat een 0-4 verlies.

Op het vertoonde spel ? Jazeker, er werden met vlagen prachtige punten gescoord ! Op de inzet ? Jazeker, we hebben menige bal nog over het net gespeeld waar de tegenstander dacht het punt al te kunnen vieren Op de samenwerking in het team ? Jazeker, deze meiden hebben steeds samen geprobeerd er het beste van te maken ! Op de supporters op de tribune ? Jazeker, leuk om te zien dat onze trouwe fans weer op de tribune zaten. Mede door jullie support was het een leuke middag.

Gelukkig is er nog meer dan voldoende om op te trainen, er mag nog meer beweging in het team, er moet meer aanvalspower in, de foutenlast moet omlaag, de busabonnementen moeten opgezegd worden en er mag niet meer gecampeerd worden op het veld ! Gelukkig is er nog veel te doen, nu eerst genieten van het weekend. Dames tot maandag. Lets Play

Recente berichten
Archief