D1: punten laten liggen in Kessel

C Kessel DS1 (4) - (0) Hornerhof/HHC DS1 25-11, 25-23, 25-9, 26-24

Na de valse start van vorige week tegen de Jokers kon dames 1 dit weekend helaas opnieuw geen punten pakken in de wedstrijd tegen Kessel.

De eerste set werd een makkelijke prooi voor de Kesselse dames. Zij wisten de lange rally's steeds wisten te winnen, om vervolgens er nog een serie punten achteraan te plakken. Zodoende eindigde de set in een dik verlies voor HHC met 25-11.

In de tweede set liet HHC meer van zich spreken en kon meer weerstand bieden. Toch gingen de lange rally's ook deze set weer verloren en bleven de meiden uit Horn achter de feiten aanlopen. Tegen het einde van de set werd het nog spannend, na een inhaalrace en kwam het eerste puntje voor HHC in beeld. Kessel wist echter de set af te maken met 25-23.

Toen de derde set... tja, wat moeten we erover zeggen... Het nipte verlies van de tweede set kwam overduidelijk hard aan bij HHC en Kessel was daarentegen wakker geschud. Dames 1 wist zich geen raad met met name de prikballen van haar tegenstander en de set ging kansloos verloren met 25-9.

Met de tweede set in het achterhoofd ging HHC het gevecht aan in de vierde set om toch een puntje mee naar Horn te nemen. Opnieuw hele lange rally's, die HHC nog steeds niet wist te winnen. De servicedruk lag echter een stuk hoger en er werd meer afgemaakt. Op 24-24 wist HHC langszij te komen, maar moest bij 26-24 uiteindelijk toch buigen voor haar tegenstander.

Een pijnlijke nederlaag, zeker gezien de setstanden van set 1 en 3. Het vertoonde spel in de tweede en vierde set geeft echter aan dat het team wel degelijk potentie heeft en gegroeid is ten opzichte van de eerste wedstrijd.

Hard blijven werken en niet opgeven! Aanstaande zaterdag een nieuwe poging om de eerste punten veilig te stellen, ditmaal tegen nieuwkomer in de promotieklasse VCE/PSV!

Recente berichten
Archief